Veelgestelde vragen

Overzicht van antwoorden op veelgestelde vragen:

Steenstrips 

Zijn alle steenstrips voor binnen én ook voor buitengebruik?

Antwoord : Ja

Zijn alle steenstrips voor wand én vloer te gebruiken?

Antwoord : Alle steenstrips zijn geschikt voor gebruik op de wand. Niet alle soorten zijn geschikt voor de vloer.  Alleen de soorten die gezaagd zijn van échte steen, zijn ook voor vloeren geschikt. Ook de steenstrips die als steenstrip gebakken zijn, zijn geschikt. De kunststeensoorten zijn in principe niet gemaakt voor gebruik op de vloer. ( het is dan een eigen keuze om dat eventueel tóch te doen). Let ook op de maatvoering, en dikte. Het verwerken van poreuze steen is niet altijd een gemakkelijk karwei! Vraag ons om advies. Stuur gerust een e-mail [email protected] 

Verkopen wij ook hele steen ( bakstenen) ?

Antwoord : Nee. Wij verkopen géén hele stenen. Wel hoekstukken van veel soorten. Van de meeste soorten zijn ook hoekstukken te koop. Wanneer dat zo is, staan die altijd onder het product van uw keuze vermeld in onze webshop. 

Kunnen steenstrips achter de kachel toegepast worden, in verband met de warmte?

Antwoord:  Ja. Achter de kachel in uw woning kunt u met een gerust hart alle steenstrips toepassen met de erbij vermelde producten ( voorstrijk, lijm en voegsel ). De steenstrips zijn niet geschikt voor in de vuurhaard zelf.

Is het verlijmen van steenstrips tegen de wand eenvoudig zelf te doen?

Ja. Met de juiste gereedschappen, en voorbereiding is dat zeer goed zelf te doen. Bekijk op de homepage de diverse video's.

Zij sample gratis?

Ja. u kunt een samplepakket samenstellen met daarin de soorten van uw keuze. Sample zijn gratis. Er worden slechts kosten berekend voor het verpakken, en verzenden.

Wat zijn de levertijden?

Afhankelijk van waar de bestelling heen moet. In Nederland geldt, dat indien vóór 13.00 besteld, er de vólgende leveringsdag al geleverd kan worden. U kunt bij opmerkingen in de winkelmand ook een gewenste dag van levering invullen. Zie ook het menu onderaan de Homepage over bestellen en verzenden.