Steenstrips

Zoek en vind... in Breda

De juiste steenstrips op de juiste plaats...

Onze traditionele steenstrips ofwel baksteenstrips geven de wand het uiterlijk van een gemetselde muur. Een perfecte match in een industrieel ingerichte ruimte. Alle baksteenstrips moeten na het zetten gevoegd worden. Binnen de productgroep traditionele steenstrips, kennen we nog het onderscheid tussen kunststeen en echte steen. Veel van deze soorten zijn op het moment weer erg populair geworden. In woningen, maar ook winkels en ook in de horeca worden veel van deze steenstrips ofwel muurstrips toegepast.
Baksteenstrips gezaagd van echte oude steen passen goed in een industriële sfeer. Sommige steensoorten zijn 80 tot 100 jaar oud...

Steenstrips kiezen

het Trendia-team helpt u

Bruges steenstrips - zie foto links-
De Bruges steenstrips zijn gezaagd van echte oude gebruikte bakstenen, afkomstig uit sloop van gebouwen. Met deze steenstrips creëer je de sfeer van een echte oude muur. Het imperfecte karakter van deze steenstrips in ongeëvenaard. Het is niet voor niets onze topper. Je kunt er nostalgische wanden mee maken, maar die passen weer perfect in een industriële sfeer. Dus eigenlijk kan deze steenstrip altijd en overal zijn charme uitstralen. Het plaatsen en voegen is niet moeilijk. Voor binnen en buiten, in woning, winkel, op de werkplek, het kantoor, de entree of in een horecazaak.

Natuursteenstrips

Multi Color XL (foto rechts)

Leistenen steenstrip.

Dikkere steenstrips. Antraciet en roestkleurige soort. Warme tinten. Robuust. Grillig. Deze steenstrip geeft het effect van een echte oude muur. Onregelmatig, en heel sfeervol. Kies de juiste muur, en zet deze steenstrips er tegen. Wat een verschil ! Het zetten vraagt meer tijd en aandacht, maar het eindresultaat mag er zijn.
Hieronder ziet u de flagstone sand. Een nieuwe soort in onze collectie. Eenvoudig te plaatsen en superhip!

 

 

Trendia toonzaal