Klantenservice

Samples bestellen bij Trendia...

Samples ontvangt u binnen Nederland altijd binnen enkele dagen. De samples voor Nederland en België worden 2x per week verzonden, en zijn er doorgaans binnen enkele dagen. ( door GLS ).

Alle beschikbare samples treft u aan in het menu. 

 

Steenstrips, houtstrips, of andere materialen  bestellen...

Een bestelling gedaan in onze Webshop, wordt met zorg verpakt en verzonden. Zodra uw betaling ontvangen is, wordt uw bestelling behandeld. De meeste bestellingen worden door DHL thuisbezorgd, en kunt u volgen via een link die u per e-mail wordt verstrekt.

Bij het bestellen, verschijnen vlak voor het betalen, de totaalkosten in beeld. Als het systeem kan zien waar de bestelling heen moet, worden de verzendkosten ook automatisch voor u berekend, en getoond. U betaalt direct bij het bestellen, en uw bestelling wordt snel en efficiënt verwerkt.

Betalen via Multisafepay en Paypal  geeft u bovendien extra zekerheid. Dat is wel zo veilig voor u en voor ons.

Na het bestellen en betalen, ontvangt u snel bericht omtrent de levering. De meeste producten zijn er binnen 1 á 2 werkdagen. De indicatieve levertijden staan bij de producten vermeld.U ontvangt bij uw factuur ( die u via e-mail ontvangt op het door u opgegeven e-mailadres ) ook de info omtrent het bezorgen. Zorg dat u ook thuis bent, als uw bestelling komt !

 

Service van Trendia.

Heeft u vragen, of opmerkingen over de webshop, de producten of het bestelproces ? Stuur ons een bericht of bel ons. We kunnen u snel aan de antwoorden helpen. Zie contact.