Unique Antique

Prijs per ㎡
1 doos = 0.5 ㎡
€ 59,90
Houd rekening met 10% zaag/breuk verlies
Voorraad: Op voorraad
Verzendkosten vanaf: € 90,35
Voordelige sample

Bestel hier eenvoudig uw samplepakket.

Voordelige sample bestellen
Gegevens

Bijna 100 jaar oude steen. 'Industrieel warm-grijs'  met veel karakter en gebruikssporen.

Van oude gebruikte bakstenen worden deze steenstrips gezaagd. Het betreft hier de mooie zij/zichtkanten van de baksteen. Deze steensoort is uniek, afkomstig uit sloop en brengt een nostalgische sfeer de ruimte binnen. Maar ook de industriële look kan bereikt worden. De combinatie met hout, beton en daarbij zwart stalen kozijnen maken de combinatie bijzonder geslaagd. Warmte, daar draait het om.

Woonkamers, maar ook andere ruimten in huis zijn geschikt, alsmede winkels en horeca-zaken. Met deze steenstrips bereik je beslist je doel.

Het voegen is na het zetten van de steenstrips erg belangrijk want hiermee kun je 'sturen'; De voegkleur bepalen is belangrijk. Wit, grijs of beige voegen is gebruikelijk. Je kunt 'vol' voegen, of juist een beetje 'terug' voegen. Borstel de aangeleverde steenstrips goed schoon vóór gebruik!

De lengte en de kleur van de steenstrips kan variëren. Verwerk tegelijk uit meerdere dozen voor een goed gemêleerd resultaat. Er kán bij steenstrips altijd wat breuk aanwezig zijn. Je kunt echter tóch vrijwel alles verwerken door in wild verband te werken.... Wij geven je het advies om altijd 10% meer te bestellen dan wat je hebt opgemeten.

Bestel een voordelig sample, óf bestel ze nu als je snel aan de slag wilt.

Toepassing : Binnen en buiten, wand & vloer.

De steenstrips worden in piepschuim dozen aangeleverd en zijn van het zagen nog ietwat vochtig. Na droging hebben ze de originele kleur. Gebruik de geadviseerde lijm- en voegmaterialen.

 

Meer informatie
Meer informatie
Afmeting 24 x 5,5 cm
Dikte 2 cm
Aantal stuks per doos 30