Oud-Hollands Bont

kunststeen

Prijs per ㎡
1 doos = 1.35 ㎡
€ 59,90
Houd rekening met 10% zaag/breuk verlies
Voorraad: Levertijd 5 weken
Verzendkosten vanaf: € 90,35
Voordelige sample

Bestel hier eenvoudig uw samplepakket.

Voordelige sample bestellen
Gegevens

Ontdek de charme van oud-Hollandse sferen met onze prachtige kunststenen steenstrips, die de uitstraling van gemetselde stenen nabootsen. Creëer moeiteloos een nostalgische ambiance met deze 'verouderde' steenstrips, compleet met het rood, het vergeelde en het witte dat de kalk uit de cement voorstelt. "Ik hou van Holland" krijgt een extra dimensie met deze authentieke touch.

Onze steenstrips zijn niet alleen mooi, maar ook eenvoudig aan te brengen. Jij hebt de vrijheid om zelf te kiezen hoe je wilt voegen: volledig gevuld voor een klassieke uitstraling of juist iets teruggevoegd, zodat de stenen meer naar voren komen.

Wat deze steenstrips onderscheidt van echt oude stenen is de constante kwaliteit, de lagere prijs, een efficiëntere verpakking en minder breuk. Het verschil met echte oude stenen is niet waarneembaar, en bovendien zijn er hoekstukken verkrijgbaar voor een perfecte afwerking.

Dit populaire doe-het-zelfproduct is veelzijdig in gebruik, zowel binnen als buiten. Op de foto's zie je voorbeelden met grijze en witte voegspecie, perfect passend bij een industriële inrichting. Het contrast tussen oud en nieuw zorgt voor een verrassend moderne uitstraling.

Elke doos bevat 1,35 m2 steenstrips met voegen van 1,5 cm. Bestel gerust 10% extra als je voegen van 1 cm wenst voor een nauwkeurige afwerking.

Breng de tijdloze charme van oud-Hollandse architectuur naar jouw project, zowel binnen als buiten, met onze kunststenen steenstrips.

Meer informatie
Meer informatie
Afmeting 20 x 6,5 cm
Dikte 1,5 cm
Aantal stuks per doos 84 stuks. dat is 1,35 m2 bij een voegbreedte van 1,5 cm. ( bestel 10% meer bij voegbreedte 1 cm )
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!