Flagstone M Sand

kunststeen

Prijs per ㎡
1 doos = 0.5 ㎡
€ 76,50
Houd rekening met 10% zaag/breuk verlies
Voorraad: Op voorraad
Verzendkosten vanaf: € 82,13
Gegevens

Haal de natuur in huis met Flagstones

Kunststenen wandbekleding gebaseerd op natuursteen. Hoogwaardige materialen zijn toegepast bij de productie van deze kunststeen. Een ijzersterk eindproduct voor binnen- en buitentoepassingen. Het cement-based materiaal wordt vermengd met steenkorrels en pigmenten en in een mal gegoten. Na het verharden krijgt het dezelfde eigenschappen als steen. Kleurvast, sterk, en massief. Het zeer sterke eindproduct heeft veel voordelen en wordt op precies dezelfde wijze verwerkt als echte steen.

Duurzame productie.

Er is geen bakproces zoals bij echte baksteen en daarom wordt er geen gas of stroom verspild. Een eigentijdse keuze die past bij een groenere manier van produceren van duurzame goederen.

De prettige eigenschappen zijn: minder breuk, maatvastheid, kleurvastheid, constante kwaliteit. Uiteraard zijn er ook hoekstukken verkrijgbaar.

Het verwerken en voegen van Flagstones is niet moeilijk. Met sterke lijm breng je de wandbekleding een voor een aan. Wanneer je een beetje kunt puzzelen, komt het zeker goed. Heb je advies nodig? Neem contact met ons op.

Flagstone is op dit moment erg hip!

Meer informatie
Meer informatie
Afmeting 30 - 1.400 cm2
Dikte 1.5 - 3.0 cm
Aantal stuks per doos variable