Flagstone M Sand

kunststeen

Prijs per ㎡
1 doos = 0.5 ㎡
€ 79,90
Houd rekening met 10% zaag/breuk verlies
Voorraad: Op voorraad
Verzendkosten vanaf: € 90,35
Voordelige sample

Bestel hier eenvoudig uw samplepakket.

Voordelige sample bestellen
Gegevens

Breng de schoonheid van de natuur naar binnen met Flagstones M Sand

Ontdek onze kunststenen wandbekleding, geïnspireerd door de pracht van natuursteen. Gemaakt met hoogwaardige materialen, biedt Flagstones M Sand een duurzame oplossing voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Dit cementgebonden materiaal, verrijkt met steenkorrels en pigmenten, wordt zorgvuldig gegoten in mallen, waardoor het na uitharding dezelfde eigenschappen krijgt als echte steen: kleurvast, sterk en robuust.

Duurzaamheid staat centraal in onze productie. In tegenstelling tot traditionele bakstenen, vereist Flagstones M Sand geen bakproces, wat resulteert in aanzienlijke energiebesparingen en een milieuvriendelijke productie.

Met minder breuk, nauwkeurige afmetingen en een consistente kwaliteit biedt Flagstones M Sand een probleemloze installatie. Onze hoekstukken maken het mogelijk om elke hoek perfect af te werken, voor een naadloze look.

Het installeren en voegen van Flagstones is eenvoudig en leuk. Met sterke lijm breng je de wandbekleding moeiteloos aan, terwijl je met de verschillende stukken kunt spelen om een uniek ontwerp te creëren. En als je wat hulp nodig hebt, staan we altijd voor je klaar.

Kies voor de trend van vandaag met Flagstones M Sand en geef je interieur een moderne en natuurlijke uitstraling!

Meer informatie
Meer informatie
Afmeting 30 - 1.400 cm2
Dikte 1.5 - 3.0 cm
Aantal stuks per doos variable